سایت اطلاع رسانی انجمن خوشنویسان شعبه لاهیجان

http://akhoshnvisanl.ir/

درباره انجمن خوشنویسان شعبه لاهیجان

درباره انجمن خوشنویسان شعبه لاهیجان بسم الله الرحمن الرحیم انجمن خوشنویسان لاهیجان در شهریور سال 1361 توسط استاد یوسف عطوفت شمسی تأسیس شد، از دهم آبان 1368 رسمأ با تأسیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح…

توضیح اثر :

درباره انجمن خوشنویسان شعبه لاهیجان

بسم الله الرحمن الرحیم

انجمن خوشنویسان لاهیجان در شهریور سال 1361 توسط استاد یوسف عطوفت شمسی تأسیس شد، از دهم آبان 1368 رسمأ با تأسیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح گردید. این انجمن از شعب نوع اول انجمن خوشنویسان ایران می باشد.
تاکنون بیش از هزار نفر از مردم لاهیجان از این انجمن تعلیم خوشنویسی یافته که حدود 200 نفر به درجه ممتاز و 100نفر به درجه فوق ممتاز و 20نفر به درجه استادی نایل گشته اند.
این شعبه در اعداد بزرگترین و موفق ترین شعب 350 گانه انجمن خوشنویسان ایران محسوب می گردد. این انجمن بیشترین ممتاز (فارغ التحصیل) و بیشترین مراسم سخنرانی استادان برجسته ( 40 مجلس سخنرانی) و برگزاری 20 مجلس سخنرانی استادان برجسته را با حضور اعضای رسمی انجمن ، بنام محفل اُنس و بیش از 50 نمایشگاه جمعی برگزار نموده است و همچنین در سالهای اخیر در شبهای قدر در محل انجمن خوشنویسان اعضا نگارش قرآن کریم و مشق آیات کریمه قرآن مجید و نگارش نهج البلاغه می پردازند.
تعداد 200 نفر هنرجو  توسط 10 مدرس تحت تعلیم خوشنویسی فارسی (خطوط نستعلیق و شکسته نستعلیق و تحریری (خط خودکاری) و عربی (نسخ و ثلث) قرار دارد.
در این بخش، اسامی مدرّسین فعلی انجمن خوشنویسان لاهیجان را به شرح ذیل و به ترتیب الفبا اعلام می داریم: ۱_استاد علی امیری ۲_استاد علی رضا بیگ محمّدی ۳_استاد محمّد رضا پژند ۴_استاد محمود زابلی ۵_استاد میر ابوطالب سلامت منش ۶_استاد محمّد عبداللّهی ۷_استاد میر هاشم علوی نیاکی ۸_استاد مجید فضلی شاد ۹_استاد جلال فلّاح دوست ۱٠_استاد ساسان گل بستانی امروز انجمن خوشنویسان لاهیجان بابیش از 100 هنرجو وده مدرّس، در مکانی مستقل و شایسته و هنری، و به دور از هیاهو و جنجال های هنری، در فرهنگ سرای شهرداری لاهیجان، واقع در پارک بعثت ( باغ ملی سابق ) درخدمت مردم فهیم و هنر دوست این شهر دیر پای علم و فرهنگ و هنر می باشد.

مدیر انجمن خوشنویسان لاهیجان، میر هاشم علوی نیاکی ۱۴٠۲/۵/۳۱

توضیحات / دانلود گزارش کد : 58